A termék kosárba került !
Darabszám módosítása sikerült !
Törlés sikerült!
Kosár kiüritve
Biztos, hogy a kosara teljes tartalmát törölni szeretné?
Valuta módosítva

Programjaink

Programjaink

  • Vetítések 

Vetítéseinket meghívásos alapon iskolákban vagy különféle rendezvényeken tartjuk. A meghívásokat, igényléseket az info@legendarium.ro e-mailcímen fogadjuk.

  • Mondavadász verseny

Alkalmanként egy-egy térségben megrendezzük a Mondavadász versenyt, amelynek célja, hogy a helyi és környékbeli gyermekek bevonásával feltérképezzük, milyen hiedelmek, történetek kapcsolódnak egy adott helyszínhez, látnivalóhoz, természeti képződményhez. A korábbi vagy éppen folyamatban levő Mondavadász versenyekről bővebben Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/legendarium.ro/) tájékozódhat.

  • Kárpát-medencei Legendárium Karnevál

2017-ben székelyföldiként indult, azóta Kárpát-medenceivé bővült a Székelyudvarhelyen zajló éves sikerrendezvényünk, a Legendárium Karnevál, amelyre 0-4. és 5-8. osztályos diákcsapatok pedagógusai jelentkezhetnek. Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy színpadra állítják és több száz résztvevő előtt bemutatják térségük valamely mondáját, legendáját. Az előző karneválokkal, illetve a következő rendezvényre történő regisztrációval kapcsolatban bővebb tájékoztató Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/legendarium.ro/) elérhető.

  • Magyar Népmese Napja

Benedek Elek születésnapja, szeptember 30-a ünnep minden kultúrakedvelő számára. A Magyar Népmese Napját a budapesti Magyarság Házával partnerségben 2017 óta szervezzük meg a fővárosban, a Kárpát-medencei Legendárium Karnevál legtehetségesebb diákszínjátszóinak részvételével. Eddigi rendezvényeinkről Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/legendarium.ro/) tájékozódhat.